PROGRAM MULTIMEDIA & DIGITAL MEMBUKA LEMBARAN TAHUN BARU 2020

JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK SERTAI!!!

Malaysian Press Institute (MPI) memulakan tahun 2020 dengan menganjurkan program yang bertajuk “Multimedia & Digital Production Workshop”. Program ini diadakan bagi memastikan peserta-peserta industri tidak ketinggalan dalam peralihan daripada kewartawanan konvensional kepada digital.

Kursus ini bukan hanya terbuka kepada pengamal media seperti Digital Producer, wartawan, jurufoto dan juga jurukamera di media cetak, elektronik, portal, media atas talian dan juga penulis laman web termasuk dari Sabah & Sarawak tetapi ianya juga terbuka kepada pegawai-pegawai perhubungan awam dan pengamal bidang komunikasi korporat di sektor awam dan swasta dari seluruh Malaysia untuk menyertainya.

Kepada pengamal media yang berminat, sila hubungi Unit Latihan MPI. Manakala bagi pengamal komunikasi korporat yang berminat untuk menyertainya, sila tekan pautan di bawah untuk mendapatkan brosur dan borang penyertaan.

Ada banyak lagi kursus-kursus menarik menanti anda sehingga hujung tahun. Antaranya:

  1. Facing the Camera Workshop
  2. Bengkel Penulisan Rencana & Naratif Berkesan
  3. Bengkel Penulisan Media Berkesan
  4. Bengkel Penulisan Teks Ucapan/Speech Writing Workshop
  5. Kursus Digital Public Relation
  6. Kursus Creative Digital Media (Marketing)

Jangan ketinggalan untuk layari laman web MPI dari masa ke semasa. Untuk keterangan lanjut sila rujuk kalendar kursus MPI 2020 atau tekan pautan dibawah :

Sebarang pertanyaan berkenaan kursus-kursus di atas sila hubungi:

Puan Fiza / Puan Ambia (Unit Latihan MPI)

TELEFON:        03 – 8689 2717 / 2718 / 2719

EMAIL:            norhafiza_mpi@yahoo.com / trainingmpi2945@gmail.com